Een vrijdag op kantoor bij musQueteer
..het is vrijdagochtend 09.00 uur. Ik stap het musQueteer kantoor op Campus Werkspoor in Utrecht binnen en word zoals elke ochtend weer getroffen door de unieke uitstraling van het monumentale pand...
 
De medewerkers van Basecamp, het restaurant en culinaire middelpunt van de Campus, zijn al bezig met de voorbereidingen voor de lunch. Zij begroeten mij met een aanstekelijke energie. Ik haal de post op uit de postkamer en begeef mij via de trap naar het musQueteer kantoor op de eerste verdieping.
 
Er is al een aantal collega’s aanwezig. Zij staan aan de koffiebar plannen voor het weekend  uit te wisselen. Nadat ik mijn computer heb opgestart, kom ik met een kopje thee bij mijn collega’s staan en babbel  en lach ontspannen mee. Op de achtergrond is muziek te horen: de fridayplaylist van Spotify. Dan aan het werk! 
 
De ochtend vliegt om door het verwerken van de papieren post, e-mails, telefoontjes en het deelnemen aan het wekelijks werkoverleg met het managementteam. Na snel een banaan gegeten te hebben, loop ik naar beneden naar de sportstudio. Ik doe mee met een small grouptraining waarbij cardio- en krachtoefeningen elkaar afwisselen. Mijn mede sportgenoten zijn ook werkzaam op de campus waar musQueteer gevestigd is. 
 
Om 13.00 uur sluit ik gedoucht en energiek aan in de rij voor het lunchbuffet in Basecamp. Met mijn dienblad met brood, salade, soep, yoghurt en een smoothie (ik heb trek gekregen door het sporten!) neem ik plaats aan de tafel bij mijn collega’s. We genieten met elkaar van de heerlijke verse lunch.
 
Terug op ons kantoor pak ik de acties op die zijn voortgekomen uit het mt-overleg van vanochtend. Het is inmiddels 15.00 uur en om de welbekende middagdip te voorkomen, gaan de collega’s tafeltennissen in de ruimte onder ons kantoor op de begane grond. Ik heb zin om naar buiten te gaan en maak een wandeling langs het water. 
 
Na deze energieboost hervat ik mijn werkzaamheden. Ik boek de financiële  administratie in van de afgelopen week. Tot slot rond ik mijn werkzaamheden af en zet drankjes en hapjes klaar voor ons wekelijkse borrelmoment aan het eind van de vrijdagmiddag.


Share on

Opgericht in 2007 met kantoor in Utrecht. Wij maken IT en Salesforce toegankelijker voor start-ups en scale-ups.

Contact

Tel: +31 (0)30-3075724

Email ons: info@musqueteer.nl

Adres

Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht, Nederland