De EuroQol Research Foundation is een stichting die zich bezighoudt met onderzoek in ‘health economics’ en is daarmee een belangrijke partner voor bedrijven in de farmaceutische en life sciences industrieën. EuroQol heeft de EQ-5D vragenlijst ontwikkeld waarmee Gezondheids-gerelateerde kwaliteit van leven wordt gemeten. In meer dan 100 landen en in 160 talen wordt de vragenlijst voor onderzoek gebruikt door o.a. overheden, universiteiten en farmaceuten. EuroQol beschikt over meer dan 1.500 unieke varianten van de vragenlijst. Het bewaken van de kwaliteit van iedere variant heeft de hoogste prioriteit voor EuroQol. Dankzij M-Files heeft EuroQol een SLUITENDE KWALITEITSCONTROLE ingevoerd die de foutgevoeligheid sterk verminderd.”

“Het beheer van meer dan 1.500 vragenlijsten is voor ons kleine team altijd een uitdaging geweest. Er worden voortdurend nieuwe varianten geïntroduceerd en bestaande varianten worden geüpdatet. Dankzij M-Files hebben we op alle vragenlijsten een COMPLEET VERSIEBEHEER. We kunnen precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd en wie ze heeft goedgekeurd. Bovendien hebben we voor iedere versie een slim VERSIENUMMER dat automatisch verhoogd wordt afhankelijk van of de wijziging lage of hoge impact heeft.”

“EuroQol is een internationale organisatie met leden over de hele wereld. Voorheen stonden documenten en informatie, ondanks ieders beste bedoelingen, gefragmenteerd op onze NAS, box.com, lokale schijven en/of Inbox. Dankzij M-Files hebben we nu één opslag die WERELDWIJD BESCHIKBAAR is voor iedereen die daartoe gemachtigd is.” “Documenten zijn ons levensbloed. Het vinden van het juiste document is dankzij M-Files zeer snel en gemakkelijk. Niet langer zijn we tijd kwijt aan het zoeken van de laatste versie van documenten in complexe folderstructuren op verschillende locaties. In M-Files maken we gebruik van DYNAMISCHE FOLDERS en de VOORTREFFELIJKE ZOEKFUNCTIE die er samen voor zorgen dat we altijd het juiste document snel kunnen vinden.”

“We hebben intensief samengewerkt met MUSQUETEER voor het ontwerp, bouw en implementatie van M-Files. De consultants van MusQueteer beschikken over een zeer waardevolle combinatie van IT en Business vaardigheden. Hierdoor hebben we een uitstekend systeem dat naadloos aansluit bij onze organisatie en onze processen.”