Salesforce

“Stroomlijn processen, verminder kosten en verhoog grip”

Uitdagingen

Typische uitdagingen bij Salesforce implementaties:

  • Doorgronden van bedrijfsprocessen
  • Rapporten en forecasts
  • Integreren met ERP, content en financiële systemen
  • Datamigratie en datavalidatie
  • Beveiliging, autorisatie en gebruikerspermissies
  • Zorgen dat eindgebruikers tevreden zijn

Bedrijven zijn altijd op zoek naar manieren om processen te stroomlijnen, kosten te besparen en grip te vergroten. Deze doelen zijn te bereiken met een op maat gemaakte Salesforce omgeving. Om een passende Salesforce omgeving te creëren moeten IT en business op elkaar afgestemd worden. Dit kan betekenen dat Salesforce aangepast moet worden, integraties, rapportages en dashboard moeten worden ontwikkeld en datamigraties moeten plaatsvinden.

Aanpak

MusQueteer ondersteunt haar klanten gedurende het gehele proces: van het ontwerp van de oplossing tot het verzekeren dat eindgebruikers het systeem gebruiken en tevreden zijn. Onze aanpak begint met een grondige analyse van het huidige IT-landschap, data en processen. Daarna ontwikkelen we, in nauwe samenspraak met de klant, de beoogde oplossing in een technisch en functioneel ontwerp. Vervolgens ontwikkelen en testen we de oplossing met Agile methodologie. Indien nodig, verzorgen we de datamigratie zodat de klant direct kan starten. We bieden ook trainingen aan voor eindgebruikers en beheerders.

Voordelen

MusQueteer heeft gecertificeerde Salesforce experts in dienst. We kunnen integraties met andere systemen ontwerpen en ontwikkelen zoals de website, facturatiesysteem of documentbeheersysteem. We onderstrepen dat het succes van een Salesforce implementatie in grote mate afhangt van hoe eindgebruikers het systeem gebruiken. Om die reden verzekeren we dat de eindgebruikers goed getraind worden en dat de oplossing aansluit bij hun wensen.

Onze diensten
MusQueteer is een boetiek voor IT Consulting diensten. We hebben meerdere diensten ontwikkeld gebaseerd op onze gezamenlijke ervaring. Veel van onze diensten zijn gerelateerd aan data- en projectmanagement.