SAP Consultancy

“Hoge kwaliteit van werk geleverd”


Een functionele consultant is een van de sleutelfiguren bij een SAP project. De consultant is betrokken bij het gehele project, van het verzamelen van de gebruikerseisen tot de after go-live support. Een belangrijke taak wordt door de consultant vervuld in het proces van ontwerpen, ontwikkelen, testen en trainen. Daarnaast worden de meest optimale procedures gevolgd en al de relevante projectdocumentatie verzorgd, om een soepele uitvoering van het project te garanderen.

Aanpak

Een datamigratie bestaat in principe uit de volgende fases en onderdelen. In essentie volgt SAP projectmanagement de richtlijnen van het musQueteer release management.

Voordelen

In sommige gevallen wordt andere software gebruikt om de bedrijfsprocessen aan te sturen met de ondersteuning van een interface van en/of naar SAP. De timing van de integratie kan direct of regelmatig gepland zijn. In alle gevallen moet de consultant de controle hebben over de data flows en alle partijen die betrokken zijn bij het proces. Het is ook bevorderlijk om de aard van de betrokken software te begrijpen, om de beste integratie-oplossingen voor te kunnen stellen.

Onze diensten
MusQueteer is een boetiek voor IT Consulting diensten. We hebben meerdere diensten ontwikkeld gebaseerd op onze gezamenlijke ervaring. Veel van onze diensten zijn gerelateerd aan data- en projectmanagement.